Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
prattzmfk

Gunnar Lo Hanlig.

Gunnars slavepike, del 1: Puledokke

Anna vil vare hos deg. " Anna sa ned, hun var sint og skamfull over a bli snakket om pa denne maten,men samtidig sa kriblet det sa godt i skrittet hennes. "Du mener i isteden for Anna toy dokke sa Anna Puledokke? Pal snakket ikke til Anna, han bare trakk ned glidelasen pa buksen, fant frem penisen sin og trakk en kondom i fra lommen over den. Hun vasket hendene og sa ansiktet og gikk tilbake til stuen for a se hvordan hun kunne vare til tjeneste videre. " Sa han med et glis til Gunnar.Men Anna hadde ikke behovd a bekymre seg, for nar hun kom inn i stuen sa horte hun Pal si. " Ville Pal vite. " Sier Pal til Gunnar, Anna sin Mester. " Sa Gunnar. Gunnar lo hanlig.

Restauranten. Del 2: Sara


- Arbeidet er greit og kollegene er hyggelige?
Likevel ville det bli moro i ettertid a se mot kjokkenbenken og vite at jeg
hadde sittet der mens han kom inn i meg.En torsdag var jeg ekstra oppmerksom mot ham helt fra
jeg kom til restauranten. Da jeg hadde det rett foran meg strakte jeg
ut tungen, slikket ham pa oreflippen, hvisket ham noen sote ord og kysset
ham pa kjevebenet.Hvorfor matte han ha det sa
travelt? Ganske
klonete trakk han sa skjortet mitt opp og trusene ned for a gi seg selv
adgang.
Han ertet meg. «Oj oj oj,» sa
han. Munnen hans var bratt ved min og kysset meg igjen og igjen og igjen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl